Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kestovaippaimut

Nalle Tiimaimun voi laittaa suoraan ihoa vasten tai sujauttaa taskuvaipan sisälle lisäimuksi. Taittoimuista Touhutaitto on suunniteltu päiväkäyttöön ja Unitaitto pidemmille unille.

Hahtuvaimut ovat neulottu käsin värjäämättömästä suomenlampaanvillasta. Ne ovat imukykyisiä ja hyvin kosteudenpitäviä imuja. Villaimu suositellaan laitettavaksi vaipoissa alimmaiseksi.

Touhutaitto

Touhutaitto
Nalle Touhutaitto on päiväkäyttöön suunniteltu imu, joka on juuri sopiva muutaman tunnin vaihtovälille. Muita imuja ei lisäksi..

Unitaitto

Unitaitto
Unitaitto on nimensä mukaisesti pitkille unille suunniteltu tuhti ja jämäkkä taittoimu. Siinä on hitaiden imujen lisäksi..

Tiimaimu

Tiimaimu
Tiimaimu sopii lisäimuksi mihin tahansa vaippaan. Sitä voi käyttää yksivärinen puoli ihoa vasten tai sen voi laittaa taskuvaipan..

Zorbtiima

Zorbtiima
Zorbtiima on yhdenkoon imu, joka voidaan kiinnittää nepparilla Myrskytaittoon. Zorb on kestovaippoihin suunniteltu materiaali..

Myrskytaitto

Myrskytaitto
Myrskytaitossa on Myrsky-vaipoista tuttu runsas tiiman muoto yhdistettynä Touhutaiton koostumukseen. Taitossa on kolme kerrosta..

Myrskytiima

Myrskytiima
Nallen Myrsky tiimaimu on runsaan tiiman muotoinen puuvillahamppuimu. Imussa on imupintaa sekä edessä että takana, mutta..

Myrskytaitto ja Zorbtiima

Myrskytaitto ja Zorbtiima
Imupaketti, joka ei tarvitse lisäimuja pidemmällekään vaihtovälillä. Myrskytaitossa on Myrsky-vaipoista tuttu runsas tiiman..
Tuotteita yhteensä 1 kpl

Nalle Hahtuvaimu, natural

Hahtuvaimut_1.jpg&width=280&height=500
100 % suomenlampaan villasta käsin neulottuja hahtuvaisia villaimuja.
Nämä villaimut ovat neulottu värjäämättömästä villasta..
Hinta: 6.00 €