Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

PERHEEN PIENIMMILLE

Perheen pienimmille arjen kestoilijoille omassa ompelimossamme valmistettuja NALLE-kestovaippoja ja -imuja. Valikoimastamme löydät kestovaipat koko vaippaiälle: iki-ihanat Nalle Nöttöset ovat ihanteelliset vastasyntyneelle ensivaipaksi ja Nalle Hiekkapikkarit taaperolle kotivaipaksi kuivaksiopettelu-vaiheeseen. Aina verkkokaupastamme ei kuitenkaan löydy varastotilanteesta tai valikoimasta johtuen juuri sitä, mitä teillä tarvitaan, siksi teemme myös Oma toive -vaippoja. Kerro meille toiveesi:
Täytä Oma toive -lomake tai lähetä meille sähköpostia info@nallekestot.fi

Haluamme madaltaa kynnystä aloittaa kestovaippailu, siksi tarjoamme vaippailijoille huikeat edut:
- Yli 100 euron tilauksiin aina ilmaiset toimituskulut.
- Kestovaipoille ja imuille 1 kk:n tyytyväisyystakuu.
- Ostamme käytetyt NALLE vaipat ja imut takaisin.
- Kodin kestot ry:n jäsenille -21% normaalihintaisista tuotteista.
Lue lisää vaippailijan parhaista eduista.

Kestovaippojen mahdollisimman pitkä käyttöikä on meille tärkeää, siksi korjaamme vaippoja merkistä riippumatta. Palvelumme on saatavilla ympäri Suomen, sillä korjauksen voit ostaa verkkokaupastamme ja voit myös postittaa vaipat korjattavaksi.

Nalle Kirppikseltä voit ostaa luottavaisin mielin käytettyjä Nalle vaippoja ja imuja, sillä kaikki myynnissä olevat tuotteet tarkastetaan ja tarvittaessa korjataan ja tuunataan ammattitaidolla, jotta voit olla varma, että ostamasi tuote on käyttökuntoinen.

Kuori-Nalle

Kuori-Nalle
Nalle sisävaippojen päälle täydellisesti istuva kuosivaippa ennakkotilauksessa.

Sisävaipat

Sisävaipat
Sisävaipat tarvitsevat päälleen kosteuttapitävän kuoren. Kuori voi olla esim. PUL-kankaasta tai villavaippahousut.

Taskuvaipat

Taskuvaipat
Kosteussulkuna PUL eli polyuretaanilaminoitu polyesteri. Vaipassa ei ole kiinteää imua vaan mieleinen imupaketti voidaan..

Harkkahousut

Harkkahousut
Nallen harkkahousut eli Hiekkapikkarit on taaperolle suunniteltu kotivaippa. Pehmeä, mukava ja hengittävä. Hiekkapikkareilla..

Villavaippahousut

Villavaippahousut
Valikoimassa ihanan pehmeästä mulesign-vapaasta merinovillaneuloksesta valmistettuja villavaippahousuja sekä lyhellä että..

Kestovaippaimut

Kestovaippaimut
Nalle Tiimaimun voi laittaa suoraan ihoa vasten tai sujauttaa taskuvaipan sisälle lisäimuksi. Taittoimuista Touhutaitto on..

Muut vaippatarvikkeet

Muut vaippatarvikkeet
Monikäyttöisiä Nalle vaippapusseja vaippojen säilytykseen tai uimapussiksi ja Snappi eli Näpsy kiinnittimiä harsovaippohin..

Nalle Kirppis

Nalle Kirppis
Nalle Kirppikseltä voit ostaa luottavaisin mielin käytettyjä Nalle vaippoja ja imuja, sillä kaikki myynnissä olevat tuotteet..