Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Nalle Nöttönen alk.15e

Nalle Nöttönen on tarraton ja pehmoinen sisävaippa, joka on ihanteellinen ensivaippa. Sen pitkät siivekkeet pysyvät hyvin päällekkäin, voit myös taittaa niitä hieman reunan alle tai voit kiinnittää näpsyllä. Nöttösessä on neljä perinteisesti kiinteää imua neljä kerrosta (koko M kuusi kerrosta), mutta nyt voit tilata vaipan taskulla ja ilman kiinteitä imuja tai entistä tuhdimmilla imuilla. Voit myös valita sisäpinnaksi joko kuivapintaisen Coolmaxin tai märkäpintaisen bambujoustofroteen.

Nimi *
Sähköpostiosoite *

Valitse määrä ja koko

Määrä
Koko

Huom! L-koko toimii ilman imuja ja selkäkuminauhaa One Size näpsyvaippana. Pienelle vauvalle vaipan etu ja takareunaa voi taittaa.

Valitse ulko- ja sisäpinta

Ulkopinta
Sisäpinta

Selkäkuminauha

Pienet koot (keskonen ja NB) ommellaan perinteisesi ilman selkäkuminauhaa, jottei vaippa paina herkkää ihoa. Emme myöskään suosittele selkäkuminauhaa L-kokoiseen vaippaan, jos sitä on tarkoitus käyttää One Size vaippana. Voit valita halautko vaippaasi selkäkuminauhalla.

Kyllä, haluan vaippaan selkäkuminauhan +1e

Kiinteä tiimaimu on perinteinen valinta Nalle Nöttöseen

Perinteisesti pienten kokojen (keskonen, nb, s) Nalle Nöttönen sisältää 4 kerrosta puuvillajoustofroteeta kiinteänä tiimaimuna. Isommat koot 6 kerrosta. Nyt voit kuitenkin valita mieleisesi imut. L-kokoinen Nalle Nöttönen toimii One Size vaippana ilman imuja/tai koko vaipan alueelle tulevalla imukerroksella).

Kiinteä imu tikataan reunoiltaan kiinni joko vaipan sisäpintaan tai koko vaipan aluelle tulevaan imukerrokseen. Kiinteä imu on muodoltaan runsaan tiiman muotoinen. Kiinteässä tiimaimussa on neljä imukerrosta ellei toisin mainita.

Kiinteä tiimaimu

Imujen erikoisvalinnat

Vaippaan voidaan ommella yksi imevä kerros koko vaipan alueelle. Sopii myös L-kokoiseen vaippaan, jota käytetään One Size -vaippana.

Imukerros koko vaipan alueelle

Imuläppä ommellaan vaipan sisäpuolelle ja sen ihoa vasten tuleva pinta ommellaan aina materiaalista, jonka olet valinnut vaipan sisäpinnaksi. Imuläppä on aavistuksen tiiman muotoinen. Imuläppään ommellaan neljä imevää kerrosta. Imuläpän imut tulevat päälimmäisiksi imuiksi, joten valittavina on vain nopeita imuja.

Imuläppä
Haluan läppäimusta neppareilla kiinnitettävän ja irroitettavan +2e

Röyhelöimu on ihoa vasten tuleva imuläppä ja sen ihoa vasten tuleva pinta ommellaan aina materiaalista, jonka olet valinnut vaipan sisäpinnaksi. Imun reunoille on ommeltu kuminauhat, joiden ansiosta imun muoto pitää maitokakan hyvin vaipan sisällä. Röyhelöimuun ommellaan neljä imevää kerrosta. Imut tulevat päälimmäisiksi imuiksi, joten valittavina on vain nopeita imuja.

Röyhelöimu
Haluan röyhelöimusta neppareilla kiinnitettävän ja irroitettavan +2e

Rinkulaimu on kolmesta kangaskerroksesta ommeltu pitkä imu, joka on kaksinkertaiseksi taiteltu. Näin imu tuo vaippaan kuusi imevää kerrosta, mutta on nopea kuivumaan Rinkulaimu voidaan pujottaa vaipan taskusta sisään.

Rinkulaimu
Haluan rinkulaimusta neppareilla kiinnitettävän ja irroitettavan +2e

Tasku

Perinteisesti Nalle Nöttönen ommellaan ilman taskua. Lisäimu voidaan tällöin laittaa vaipan sisäpinnalle suoraan ihoa vasten. Toive Nöttöseen voidaan kuitenkin ommella taskulla. Taskua suositellaan etenkin, jos vaippaan ei tule kiinteitä imuja tai valitset rinkulaimun.

Ei taskua
Taskulla

Esitä muut toiveet

Muut toiveet