Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Sisävaippa alk.20e

Toive-Nalle on juuri sellainen sisävaippa kun sinä haluat. Pohjana on Nallen tuttu etukiinnitteinen vaippa. Voit valita joko perinteisen tarrakiinnityksen tai etunepparit. Yksinkertaisimmillaan vaipassa on joustofroteinen ulkopinta ja sisäpintana joko kuivapintainen Coolmax tai märkäpintainen bambujoustofrotee. Vaippaa voi sitten täyttää mieleiseksi irrallisilla imuilla. Voit myös koota vaipasta kevyesti imuja sisältävän päivävaipan tai tuhdin yövaipan. Valittavana myös valmiita imupaketteja helppo tilauksessa.

Yhteystiedot

Nimi *
Sähköposti *

Valitse määrä ja koko

Määrä
Koko

Valitse ulko- ja sisäpinta sekä kiinnitystapa

Ulkopinta
Sisäpinta
Kiinnitystapa

TAPA 1: Valitse valmiit imupaketit (Helppo tilaus)

Helppo tilauksessa sinun ei tarvitse itse tietää, millainen imupaketti olisi toimiva, vaan voit valita valmiin vaippamallin imuineen.

Naku-Nalle ei sisällä imuja, vaan lisäimut voidaan pujottaa vaippaan taskusta.

Pehmo-Nalle sisältää 4 kerrosta bambujoustofroteeta kiinteänä tiimaimuna.

Myrsky Nallessa on hamppujoustofroteinen imukerros koko vaipan alueella sekä kiinteä tiimaimu bambuhamppufleecestä.

Uni-Nallessa on hamppujoustofroteinen imukerros koko vaipan alueella, kiinteä tiimaimu bambuhamppufleecestä sekä imuläppä bambujoustofroteesta.

Vaippamalli

TAPA 2: Valitse itse kaikki imut

Vaippaan voidaan ommella yksi imevä kerros koko vaipan alueelle.

Imukerros koko vaipan alueelle

Kiinteä imu tikataan reunoiltaan kiinni joko vaipan sisäpintaan tai koko vaipan aluelle tulevaan imukerrokseen. Kiinteä imu on muodoltaan runsaan tiiman muotoinen. Kiinteässä tiimaimussa on neljä imukerrosta.

Kiinteä tiimaimu

Imuläppä ommellaan vaipan sisäpuolelle ja sen ihoa vasten tuleva pinta ommellaan aina materiaalista, jonka olet valinnut vaipan sisäpinnaksi. Imuläppä on aavistuksen tiiman muotoinen. Imuläppään ommellaan neljä imevää kerrosta. Imuläpän imut tulevat päälimmäisiksi imuiksi, joten valittavina on vain nopeita imuja.

Imuläppä
Haluan läppäimusta neppareilla kiinnitettävän ja irroitettavan +2e

Röyhelöimu on ihoa vasten tuleva imuläppä ja sen ihoa vasten tuleva pinta ommellaan aina materiaalista, jonka olet valinnut vaipan sisäpinnaksi. Imun reunoille on ommeltu kuminauhat, joiden ansiosta imun muoto pitää maitokakan hyvin vaipan sisällä. Röyhelöimuun ommellaan neljä imevää kerrosta. Imut tulevat päälimmäisiksi imuiksi, joten valittavina on vain nopeita imuja.

Röyhelöimu
Haluan röyhelöimusta neppareilla kiinnitettävän ja irroitettavan +2e

Rinkulaimu on kolmesta kangaskerroksesta ommeltu pitkä imu, joka on kaksinkertaiseksi taiteltu. Näin imu tuo vaippaan kuusi imevää kerrosta, mutta on nopea kuivumaan Rinkulaimu voidaan pujottaa vaipan taskusta sisään.

Rinkulaimu
Haluan rinkulaimusta neppareilla kiinnitettävän ja irroitettavan +2e

Esitä muut toiveet

Muut toiveet