Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

AIO alk. 18e

AIO-vaipassa on kosteussulkuna valitsemasi PUL eli polyuretaanilaminoitu polyeseri. Vaippaan ommellaan valitsemasi imut. Jokaiseen vaippaan ommellaan tasku, josta voit pujottaa vaippaan tarvittaessa myös irrallisia lisäimuja

Yhteystiedot

Nimi *
Sähköpostiosoite *

Valitse määrä ja koko

Määrä
Koko

PUL

Vaipassa on kosteussulkuna valitsemasi PUL eli polyuretaanilaminoitu polyesteri.

Kuva
PUL

Sisäpinta

Valittavana on kuivapintainen Coolmax tai märkäpintainen bambujoustofrotee. Coolmax ommellaan Nalle vaipoissa perinteisesti sileä pinta ihoa vasten. Halutessasi voimme ommella myös ontelopuolen ihoa vasten.

Sisäpinta
Coolmax ontelopuoli ihoa vasten

Kiinnitys

Nalle vaipoissa on perinteisesti kiinnityksenä etutarrat, mutta toiveidesi mukaan ompelemme myös neppivaippoja sekä sivukiinnitteisiä vaippoja. Lisäsäädöllä vaipan läpät saadaan laitettua hoikalla lapsella päällekkäin.

Kiinnitystapa

Vuotosuoja

Nalle AIO-ommellaan ilman erillistoivetta kuminauhakujalla, mutta AIO-vaipat voidaan ommella jalantielle tulevalla vuotosuojalla. Vuotosuojallisessa vaipassa reisikuminauhat ovat korvattu joustavalla FOE-nauhalla.

Haluan vaippaan vuotosuojat +2e

Valitse haluamasi imut

Voit koota sellaisen imusetin kuin itse haluat. Välillä se voi olla haastavaa, joten esimekkinä muutama kokonaisuus:

Esimerkki 1: Kiinteä tiimaimu 4 krs. bambuhamppufleece Imuläppä 4 krs. bambujoustofrotee

Esimerkki 2: Imukerros koko vaipan alueelle 1 krs. bambuhamppufleece + Rinkulaimu 3+3 krs. bambuhamppufleece

Esimerkki 3: Kiinteä tiimaimu 4 krs. hamppujoustofrotee + Röyhelöimu 4 krs. bambujoustofrotee

Vaippaan voidaan ommella yksi imevä kerros koko vaipan alueelle.

Imukerros koko vaipan alueelle

Kiinteä imu tikataan reunoiltaan kiinni joko vaipan sisäpintaan tai koko vaipan aluelle tulevaan imukerrokseen. Kiinteä imu on muodoltaan runsaan tiiman muotoinen. Kiinteässä tiimaimussa on neljä imukerrosta.

Kiinteä tiimaimu

Imuläppä ommellaan vaipan sisäpuolelle ja sen ihoa vasten tuleva pinta ommellaan aina materiaalista, jonka olet valinnut vaipan sisäpinnaksi. Imuläppä on aavistuksen tiiman muotoinen. Imuläppään ommellaan neljä imevää kerrosta. Imuläpän imut tulevat päälimmäisiksi imuiksi, joten valittavina on vain nopeita imuja.

Imuläppä
Haluan läppäimusta neppareilla kiinnitettävän ja irroitettavan +2e

Röyhelöimu on ihoa vasten tuleva imuläppä ja sen ihoa vasten tuleva pinta ommellaan aina materiaalista, jonka olet valinnut vaipan sisäpinnaksi. Imun reunoille on ommeltu kuminauhat, joiden ansiosta imun muoto pitää maitokakan hyvin vaipan sisällä. Röyhelöimuun ommellaan neljä imevää kerrosta. Imut tulevat päälimmäisiksi imuiksi, joten valittavina on vain nopeita imuja.

Röyhelöimu
Haluan röyhelöimusta neppareilla kiinnitettävän ja irroitettavan +2e

Rinkulaimu on kolmesta kangaskerroksesta ommeltu pitkä imu, joka on kaksinkertaiseksi taiteltu. Näin imu tuo vaippaan kuusi imevää kerrosta, mutta on nopea kuivumaan Rinkulaimu voidaan pujottaa vaipan taskusta sisään.

Rinkulaimu
Haluan rinkulaimusta neppareilla kiinnitettävän ja irroitettavan +2e

Esitä muut toiveet

Muut toiveet