Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kodin kestot ry

Kesällä 2020 yrityksemme aloitti yhteistyön Kodin kestot ry:n kanssa liittymällä sen yhteisöjäseneksi. Kodin kestot ry on valtakunnallinen järjestö, jonka tarkoituksena on edistää ja tehdä tunnetuksi kestovaippoja ja muita kestotuotteita.

Kodin kestot ry mm. ylläpitää kestovaippalainaamoja useilla paikkakunnilla. Näissä kestovaippalainaamoiden vaippapaketeissa on mukana myös NALLE vaippoja.

Yhdistys myös järjestää tapaamisia ja tapahtumia ympäri Suomea sekä esittelee kestovaippoja neuvoloissa, sairaaloissa, päiväkodeissa, kerhoissa ja eri tilaisuuksissa.

Sinäkin voit tukea yhdistyksen toimintaa liittymällä jäseneksi. Kodin kestot ry:n jäsenenä saat 21 % alennuksen NALLE kestot -verkkokaupan normaalihintaisista tuotteista. Jäsenet saavat alennuskoodin Kodin kestojen uutiskirjeessä. Kodin kestot ry:n verkkosivuilta löydät myös muiden yhteisöjäsenten tarjoamia jäsenetuja. Kannattaa muutenkin käydä tutustumassa Kodin kestot ry:n verkkosivuihin. Löydät sieltä paljon tietoa kestovaipoista ja muista kestotuotteista.

www.kodinkestot.fi

Kestovaippakirppis ja -tuki (Kodin kestot ry) | Facebook