Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ajankohtaista

Verkkokaupan ensiaskeleet

Keskiviikko 5.8.2020


Kesä on ollut tiivistä työnteon aikaa ja saimme kuin saimmekin verkkokaupan auki elokuun alussa. Verkkokaupan ensiaskeleet on nyt otettu ja ensimmäiset tilauksetkin lähetetty. Kiitos vielä kaikille asiakkaille. Ihana, että saamme olla osa teidän arkeanne. 

Paljon on tullut myös yhteydenottoja koskien tuotevalikoimaa. Erityisesti Nallen ihania sisävaippoja on kaipailtu. Voin rauhoitella kyselijöitä ja vakuuttaa, että Nallen sisävaippoja ja myös muita tuttuja Nalle tuotteita on tulossa kun saamme niitä ommeltua varastoon. Tällä hetkellä verkkokaupan tuotevalikoima on kuitenkin varsin vajavainen, sillä olemme lähteneet luomaan Nalle vaippojen kohdalla varastoa nollatilanteesta. 

Suosittelen seuraamaan Nallen Facebook-sivuja, siellä kerron aina kun lisään uusia tuotteita verkkokauppaan. Kannattaa myös antaa palautetta Facebook-sivuilla ja -viestillä tai verkkosivujemme yhteydenottolomakkeella, jos on jokin tietty tuote, jota kaipailet, puuttuu valikoimasta. Kyseltyt varmasti nostavat tuotteita valmistusjonossa ylöspäin. Tuotteita kuitenkin valmistetaan teitä varten.

FB_blue_29.png

Aivan tyhjyyttään ei kuitenkaan verkkokauppa ammota vaan sieltä löytyy paljon tuotteita, joiden kohdalla ei lähdetty liikkeelle aivan nollasta, sillä minulla on ollut ajatuksia kestotuotemalliston luomisesta jo ennen Nallen ostoa.  Esimerkiksi virkkattuja Nalle-Isoäidin bambutiskirättejä löytyy vinopino sekä virkkattuja vanulappuja.

Nalle-Isoäidin bambutiskirätti

Nalle-Isoäidin bambutiskirätti

Sen lisäksi verkkokaupassa on ihanan pehmeitä puuvillaflanellista valmistettuja flanutuotteita. Flanuliina 22x22 korvaa kertaköyttöiset nenäliinat ja talouspaperit. 22x22 kokoista liinaa on saatavana myös kolmikertaisesta flanellista valmisettuna. Flanutriplaliina 22x22 sopii imukykynsä puolesta paremmin sotkujen siivoamiseen talouspaperin tavoin. Flanuliinoista on myös 80x80 koko, joka sopii hyvin pukluliinaksi, hoitopöydän suojaksi jne. Verkkokaupassa on myös puuvillaflanellista valmistettuja flanulappuja, joilla voi korvata kertakäyttöiset vanulaput ihonhoidossa. Näissä flanutuotteissa on kolme ihanaa väriä: beige, vaaleanpunainen ja vaaleanvihreä.

Flanuliina_80x80_taiteltu.jpg
Toivottavasti saamme olla osa Sinunkin arkesi!