Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ajankohtaista

Rakastetun Nallen uusi koti

Tiistai 16.6.2020


Nalle vaippojen valmistus alkoi vuonna 2007. Niitä on moni tekijä tehnyt ja vielä usempi käyttäjä käyttänyt. Ennen kaikkea niitä on rakastettu. Sen vuoksi onkin ilo kertoa, että Nalle vaippojen valmistus jatkuu.

"Olen siuntiolainen yrittäjä, jolla on monipuolinen kokemus ompelualalta. Minua on aina kiinnostanut ja inspiroinut tuotteiden ekologisuus ja kierrättäminen. Myös kertakäyttötuotteita korvaavien kestotuotteiden valmistus on kiehtonut. Yhden lapsen kestottaneena rakastuin kestovaippoihin ja Nalleen. On kunnia tarjota Nallelle uusi koti, päästä valmistamaan ja viemään sitä eteenpäin."

Uuden kodin lisäksi Nalle vaipat saavat oman elokuun alussa aukeavan verkkokaupan ja laajemman tuoteperheen. Perheeseen tulee kuulumaan vaippojen lisäksi myös muita arjen kestotuotteita.

 "Nalle kestojen valmistus tapahtuu jatkossa pikkuruisessa ompelimossani. Olen sanonut, että ompelimoni pitää sisällään paljon, vaikka se on pieni, sillä se pitää sisällään koko elämän. Siltä se välillä tuntuukin, sillä ompelimossa näkee koko elämän kirjon. Korjamme ja valmistamme vaatteita elämän eri tilanteisiin. Ompelimossa valmistetaan myös sisustustekstiilejä mitä erilaisimpiin koteihin. Olemme myös tilauksesta valmistaneet ja korjanneet kestovaippoja. Ihana, että Nallen myötä ompelimoon tulee enemmän uuden elämän iloa." 

Ateljee-ompelimo designHELMI on toiminut Helsingin keskustassa 2,5 vuotta ja aiemmin yrittäjän kotona pienenä kotiompelimona. Ompelimo on yhden naisen yritys, mutta työllistää kaksi ompelijaa, joista toinen toimii omalla toiminimellä ja toinen kevytyrittäjänä. Yrittäjä Anu vastaa jatkossa Nalle kestojen tuotannosta. Anulla on monipuolinen kokemus ompelualalta. Hän on koulutukseltaan sekä ompelija että vaatesuunnittelija.

"Toivon monipuolisen osaamiseni vievän Nallea eteenpäin. Nalle vaipat ovat olleet rakastettuja, enkä halua lähteä uudistamaan vaippoja radikaalisti. Mutta uskon oman kädenjälkeni ja suunnittelijan näkemykseni tulevan ennenpitkään näkyviin. Se täytyy kuitenkin tehdä hienovaraisesti. Emme halua menettää sitä, miksi niin moni on rakastunut Nalleen."

Nalle verkkokauppa aukeaa 1.8.2020!

Ateljee-ompelimo designHELMI

www.designHELMI.fi