Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ajankohtaista

Nallen maskit

Maanantai 28.9.2020

Olemme eläneet nyt kuukauden maskisuosituksen aikaa. Maskeja suositellaan käytettävän julkisissa kulkuneuvoissa ja muissa tilanteissa, jossa ei voida pitää riittävää turvaväliä. Julkisilla kulkuvälineillä viitenä päivänä viikossa töissä tai koulussa käyvällä ihmisellä tämä on tarkoittanut vähintään 44 maskia, jos käytössä on ollut kertakäyttömaskit. Uskallatko edes ajatella millaisesta määrästä on kyse kun lasketaan kaikkien matkustajien käyttämät maskit? Onneksi paljon näkee käytettävän myös kankaisia ja pestäviä maskeja. Kankaisia maskeja löytyy myös Nallen kestoarjen verkkokaupasta.

Lue lisää »

Chattaillaan

Torstai 13.8.2020

Nalle on pehmoinen, halittava ja aina helposti lähestyttävä. Nyt verkkosivuille lisätty chat-palvelun ansiosta, voit olla entistä helpommin yhteydessä Nalleen.

Lue lisää »

Verkkokaupan ensiaskeleet

Keskiviikko 5.8.2020

Kesä on ollut tiivistä työnteon aikaa ja saimme kuin saimmekin verkkokaupan auki elokuun alussa. Verkkokaupan ensiaskeleet on nyt otettu ja ensimmäiset tilauksetkin lähetetty. Kiitos vielä kaikille asiakkaille. Ihana, että saamme olla osa teidän arkeanne. 

Lue lisää »

Aika esittäytyä

Perjantai 26.6.2020

Ateljee-ompelimo designHELMI osti Nalle vaipat tuotemerkin Maitotyttöpaidalta alkukesästä tarkoituksena aloittaa Nalle vaippojen valmistus omassa ompelimossa. Nyt ompelimossa on aloitettu uusien Nalle tuotteiden valmistus ja odotellaan vaippa kankaiden ja kaavojen saapumista, jotta niitä päästään valmistamaan elokuussa aukeavan verkkokaupan varastoon. Nyt onkin siis hyvä aika esittäytyä tarkemmin.

Lue lisää »

Rakastetun Nallen uusi koti

Tiistai 16.6.2020

Nalle vaippojen valmistus alkoi vuonna 2007. Niitä on moni tekijä tehnyt ja vielä usempi käyttäjä käyttänyt. Ennen kaikkea niitä on rakastettu. Sen vuoksi onkin ilo kertoa, että Nalle vaippojen valmistus jatkuu.

"Olen siuntiolainen yrittäjä, jolla on monipuolinen kokemus ompelualalta. Minua on aina kiinnostanut ja inspiroinut tuotteiden ekologisuus ja kierrättäminen. Myös kertakäyttötuotteita korvaavien kestotuotteiden valmistus on kiehtonut. Yhden lapsen kestottaneena rakastuin kestovaippoihin ja Nalleen. On kunnia tarjota Nallelle uusi koti, päästä valmistamaan ja viemään sitä eteenpäin."

Uuden kodin lisäksi Nalle vaipat saavat oman elokuun alussa aukeavan verkkokaupan ja laajemman tuoteperheen. Perheeseen tulee kuulumaan vaippojen lisäksi myös muita arjen kestotuotteita.

Lue lisää »