Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ajankohtaista

Vaippailijan parhaat edut!

Sunnuntai 5.9.2021 klo 16:48

Haluamme, että kestovaippojen ostamiseen on mahdollisimman matala kynnys. Siksi tarjoamme vaippailijoille huikeita etuja:

Lue lisää »

Verkkokauppa suljettu inventoinnin ajan

Perjantai 14.5.2021 klo 9:48

Suurin osa tuotteistamme on tähän asti valmistettu tilauksesta. Näin olemme pystyneet tarjoamaan mahdollisimman laajan koko ja värivalikoiman, mutta nyt tilausmäärät ovat kasvaneet niin suuriksi, että meillä on ongelmia tilausten toimittamisessa kohtuullisessa ajassa. Joten:

Verkkokauppamme on suljettu toukokuun loppuun asti. Toimitamme sisällä olevat tilaukset mahdollisimman pian, jonka jälkeen päivitämme verkkokauppamme saldotiedot niin, että verkkokaupastamme voi tilata ainoastaan varastovalmiita tuotteita.  Näin saamme toimitettua tuotteet perille mahdollisimman pian. Otamme vastaan mielellämme tuote , väri ja kokotoiveita, jotta tarvitsemasi tuote saadaan mahdollisimman pian tilattavaksi.

Sen jälkeen keskitymme varastotuotteiden ompelemiseen, jotta pystymme tarjoamaan mahdollisimman kattavan tuotevalikoiman.  Kiitos ymmärryksestä.

Keväiset Kässämessut lähestyvät

Keskiviikko 24.2.2021 klo 9:52

NALLE kestot on ollut mukana syksyllä ja joulun alla netissä järjestettävillä Kässämessuilla. 19.-21.3.2021 järjestetään jälleen uudet messsut, joissa olemme mukana.

Lue lisää »

Ruuhkaa tilauksissa

Keskiviikko 24.2.2021 klo 9:42

Verkkokaupassamme on tällä hetkellä ruuhkaa ja tuotteiden toimittaminen saattaa kestää normaalia pidempään. Pahoittelut tilanteesta ja kiitos kärsivällisyydestä. Pyrimme palamaan normaaliin mahdollisimman pian.

Verkkokaupan ensiaskeleet

Keskiviikko 5.8.2020

Kesä on ollut tiivistä työnteon aikaa ja saimme kuin saimmekin verkkokaupan auki elokuun alussa. Verkkokaupan ensiaskeleet on nyt otettu ja ensimmäiset tilauksetkin lähetetty. Kiitos vielä kaikille asiakkaille. Ihana, että saamme olla osa teidän arkeanne. 

Lue lisää »

Aika esittäytyä

Perjantai 26.6.2020

Ateljee-ompelimo designHELMI osti Nalle vaipat tuotemerkin Maitotyttöpaidalta alkukesästä tarkoituksena aloittaa Nalle vaippojen valmistus omassa ompelimossa. Nyt ompelimossa on aloitettu uusien Nalle tuotteiden valmistus ja odotellaan vaippa kankaiden ja kaavojen saapumista, jotta niitä päästään valmistamaan elokuussa aukeavan verkkokaupan varastoon. Nyt onkin siis hyvä aika esittäytyä tarkemmin.

Lue lisää »

Rakastetun Nallen uusi koti

Tiistai 16.6.2020

Nalle vaippojen valmistus alkoi vuonna 2007. Niitä on moni tekijä tehnyt ja vielä usempi käyttäjä käyttänyt. Ennen kaikkea niitä on rakastettu. Sen vuoksi onkin ilo kertoa, että Nalle vaippojen valmistus jatkuu.

"Olen siuntiolainen yrittäjä, jolla on monipuolinen kokemus ompelualalta. Minua on aina kiinnostanut ja inspiroinut tuotteiden ekologisuus ja kierrättäminen. Myös kertakäyttötuotteita korvaavien kestotuotteiden valmistus on kiehtonut. Yhden lapsen kestottaneena rakastuin kestovaippoihin ja Nalleen. On kunnia tarjota Nallelle uusi koti, päästä valmistamaan ja viemään sitä eteenpäin."

Uuden kodin lisäksi Nalle vaipat saavat oman elokuun alussa aukeavan verkkokaupan ja laajemman tuoteperheen. Perheeseen tulee kuulumaan vaippojen lisäksi myös muita arjen kestotuotteita.

Lue lisää »